Een feest is geen feest als er geen DJ is geweest! En niets is minder waar. Miss Merilyn is een allround DJ en inzetbaar op allerlei soorten feesten.

Bedrijfsfeest

Klein feestje, groot evenement, netwerken, samen dansen, achtergrond muziek of juist iedereen op de dansvloer, afhankelijk van jullie gewenste sfeer zorgt allround Dj Miss Merilyn voor de juiste beat. Uiteraard is het DJ optreden ook uit te breiden met een zangeres, percussionist of saxofonist.

DJ Merilyn boeken voor allround evenementen Bedrijfsfeest Apres-ski : Feest DJ

Apres-ski / Feest DJ

Al vanaf 2011 zet DJ Miss Merilyn iedere winter de leukste Apres-ski locaties in Oostenrijk op z’n kop. Internationale wintersportliefhebbers hebben de bekendste feestplaten voorbij horen komen in clubs als de Wunderbar, Schatzi’s, Fuchslochl en de Der Tiroler! Ook op Nederlands, Spaans en Duits grondgebied heeft zij de dansvloer al vele malen vol gekregen.

DJ Merilyn boeken voor allround evenementen Bedrijfsfeest Apres-ski : Feest DJ

Discotheken & kroegen

Van Top40 tot R&B, van house tot Straus, etc. Allround DJ Miss Merilyn mixt de tracks probleemloos aan elkaar. Verzoekjes? Geen probleem, de voetjes gaan van de vloer.

DJ Merilyn boeken voor allround evenementen Discotheken & kroegen Oktoberfest

Oktoberfest

Gekleed in een heuse Dirndl maakt DJ Miss Merilyn Oktoberfest tot een heuse belevenis. Laat het bier maar komen terwijl zij de laatste Duitse feestknallers door de boxen laat knallen. Eventueel ook als DJ Duo te boeken met haar partner Ski-Jay Alex in lederhosen. DJ Miss Merilyn spreekt prima Duits en kan desgewenst alles in het Duits presenteren.

Soort event *